Lederpodden

Hvordan skaper du en «kremgod» organisasjonskultur?

 - med 

Hennig-Olsen Is har laget Kremen av iskrem siden 1924 og er i dag Norges største iskremprodusent med 1 milliard i omsetning.

Les mer om episoden
Hvordan skaper du en «kremgod» organisasjonskultur?

Om episoden

Hennig-Olsen Is har laget Kremen av iskrem siden 1924 og er i dag Norges største iskremprodusent med 1 milliard i omsetning. Utover å lage god iskrem er Hennig-Olsen også kjent for å jobbe aktivt med organisasjonskultur. Selskapet mener at det er en nær sammenheng mellom kultur og i hvilken grad de når sine strategiske mål.

Noe som preger kulturen på is-fabrikken er at de har ansatte fra 25 ulike nasjoner, 40% kvinnelige ledere, og at de jobber systematisk mot rasisme og diskriminering på arbeidsplassen.

I denne episoden forteller HR-direktør Jan-Erik Narvesen om hvordan Hennig-Olsen Is jobber med organisasjonskultur og ledelse. Han deler også konkrete tips om hvordan du som leder kan bidra til å utvikle den kulturen dere ønsker.

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
Vi bruker cookies og dine data til å forbedre nettsiden vår, tilpasse og måle reklame, innhold og kommunikasjon. Du kan kontrollere hvilke data vi får behandle ved å administrere cookies og lese mer i vår personvernerklæring.