Lederpodden

Hvordan skaper du en «kremgod» organisasjonskultur?

 - med 

Hennig-Olsen Is har laget Kremen av iskrem siden 1924 og er i dag Norges største iskremprodusent med 1 milliard i omsetning.

Les mer om episoden
Hvordan skaper du en «kremgod» organisasjonskultur?

Om episoden

Hennig-Olsen Is har laget Kremen av iskrem siden 1924 og er i dag Norges største iskremprodusent med 1 milliard i omsetning. Utover å lage god iskrem er Hennig-Olsen også kjent for å jobbe aktivt med organisasjonskultur. Selskapet mener at det er en nær sammenheng mellom kultur og i hvilken grad de når sine strategiske mål.

Noe som preger kulturen på is-fabrikken er at de har ansatte fra 25 ulike nasjoner, 40% kvinnelige ledere, og at de jobber systematisk mot rasisme og diskriminering på arbeidsplassen.

I denne episoden forteller HR-direktør Jan-Erik Narvesen om hvordan Hennig-Olsen Is jobber med organisasjonskultur og ledelse. Han deler også konkrete tips om hvordan du som leder kan bidra til å utvikle den kulturen dere ønsker.

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
We use cookies and your data to improve our website, customize and measure advertising, content and communications. You can control what data we process by manage cookies and read more in our privacy statement.